I helgen får vi gäster, och även om jag inte själv äter så mycket efterrätter och andra sötsaker, så älskar jag att laga till dem!
 
Här kommer mitt recept på Key Lime Pie (inte alla autentiskt förstås, då key lime inte går att få tag i så lätt i Sverige, men ändå...).
 
Pajbotten:
2-3 dl mandelmjöl
2 dl kokosflingor
100 g smält smör
 
Värm ugnen till 175 grader.
Blanda smält smör, mandelmjöl och kokosflingor och tryck ut i en pajform.
Grädda i ugn i 5 minuter.
 
Fyllning:
2 ägg
2 dl vispgrädde
2 limefrukter
2 msk limesaft
 
Vispa ägg och socker. Riv skalet från limefrukterna och blanda i äggsmeten tillsammans med limesaften.
Häll fykkningen i det avsvalnade pajskalet och grädda i 200 grader, 15-20 minuter.
 
Servera med vispad grädde och eventuellt lite färska bär.
Efterrätt, Keto, LCHF, Recept,